Het team van kapsters Cut & Go Utrecht

Volgens een geheel nieuw concept, waarin Cut & Go stylisten/kapsters, werknemers met een kwetsbare achtergrond op leerwerkplekken, intensief en positief begeleiden. Cut & Go Utrecht is maatschappelijk verantwoorde werkplek, voor elkaar en met elkaar. Een No Nonsense kapsalon nieuwe stijl waar je goed geknipt en gekleurd wordt tegen scherpe tarieven, door stylisten/kapsters met passie voor jou en je haar!

Cut en Go Stylist (kapster)

Onze stylisten zijn in het bezit van verschillende vaktechnische certificaten en op weg naar een volledig all round diploma. Zij voeren bij Cut en Go de behandelingen uit waarvoor ze inmiddels hun certificaat hebben gehaald. Ook volgen zij opleiding op school en bij productenfirma’s.
De Cut en Go stylisten/kapsters worden tevens intensief begeleid door onze Top en Master stylisten.

Cut en Go Top Stylist

Onze Top Stylisten zijn all round kappers met een ruime ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken omtrent het knippen en kleuren van het haar. Deze Top Stylisten begeleiden daarom ook de stylisten.

Cut en Go Master Stylist

Onze Master Stylist werken in de salon, maar geven ook trainingen aan kappers op lokatie. Zij zijn op de hoogte van alle nieuwste trends en hebben vele jaren werkervaring. Onze Master Stylisten voeren ook andere behandelingen uit, zoals het plaatsen van extentions e.d..