het team

Bij Cut & Go Utrecht werken we voor elkaar en met elkaar. Wij werken met een prijsopbouw naar aanleiding van ervaringsjaren en diplomering.  

De Cut & Go Stylist is nog in opleiding en werkt nog veel ter ondersteuning van de Top stylisten. Cut & Go Stylisten voeren behandelingen uit waar ze hun certificaat voor hebben behaald. De stylisten kunnen simpele coupes knippen, uitgebreid kleuren en mooi uitföhnen. Dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. De stylisten volgen een opleiding op school of bij productenfirma’s. 

De Cut & Go Hair Stylisten zijn afgestudeerd en hebben al een aantal jaren ervaring opgebouwd. Zij kunnen alle behandelingen voor dames, heren en kinderen naar wens uitvoeren.

De All Round Hairstylist heeft naast de benodigde diploma’s een flink aantal jaren ervaring. De All Round Hairstylist kan alle knip en -kleurtechnieken uitvoeren, maar ook mooie feestkapsels maken. De All Round Hairstylist geeft een klantgericht advies zowel over je coupe als over de verzorging en styling van je coupe.

De Top Stylist beheerst alle mogelijke vaktechnieken op kleur, knip en stylingsgebied en heeft ruime ervaring opgebouwd. De Cut & Go Top Stylist is op de hoogte van alle nieuwe trends en kan deze goed vorm geven. De Topstylist is op de hoogte van meerdere productlijnen en weet nog breder dan onze andere stylisten wat wel of niet werkt voor jouw haar. 

cut & go stylist

cut & go top stylist

cut & go barbier

Sluit Menu